Europeiska reseförsäkringar

Sponsrade länkar

Europeiska är ett försäkringsbolag med reseförsäkringar som sin specialitet. Försäkringsbolaget erbjuder såväl kompletta reseförsäkringar och tilläggsskydd till det reseskydd som ingår i hemförsäkringen.

Sponsrade länkar

Europeiska försäkringsbolaget – ett försäkringsbolag med säte i Sundbyberg – erbjuder en rad olika reseskydd och studentförsäkringar. Innan du tecknar en tilläggsförsäkring hos Europeiska försäkringar är det viktigt att granska ifall det skydd som du avser teckna överlappar med ditt befintliga reseskydd. Detta gäller i synnerhet om du har ett utökat reseskydd.

Reseförsäkring från Europeiska – ett mångfasetterat reseskydd

Den som har ett grundläggande reseskydd kan vinna mycket på att teckna en utökad reseförsäkring från Europeiska. I utbudet ingår bland annat följande skydd:

Det reseskydd som ingår i hemförsäkringen täcker sällan sportutrustning och studentvistelser i utlandet. Däremot kan olycksfallsskyddet och avbeställningsskyddet variera kraftigt mellan olika försäkringsbolag. Vikten av att jämföra sitt befintliga försäkringsskydd med tilläggsförsäkringarna ovan kan därför inte nog betonas.

Sponsrade länkar