Teckna försäkring

Sponsrade länkar

Teckna försäkring online – på så sätt sparar du för det mesta några hundralappar. Men se samtidigt över hela ditt försäkringsskydd i syfte att inte bli överförsäkrad.

Sponsrade länkar

En majoritet av alla försäkringsbolag erbjuder rabatter till dig som tecknar försäkring online; en möjlighet som du absolut ska utnyttja. I samband med att du tecknar försäkringar på nätet tar försäkringsbolaget hänsyn till dina förmåner och rabatter – t.ex. antalet skadefria år i trafiken för dig som ska teckna bilförsäkring. I princip alla försäkringar kan numera tecknas på nätet.

Teckna försäkringar utan att bli överförsäkrad

Du som ska teckna försäkring bör se till att enbart teckna det försäkringsskydd som du verkligen behöver. Många försäkringstagare är nämligen överförsäkrade med samma skydd i flera olika försäkringar, däribland försäkringar hos facket, livförsäkringar både privat och via arbetsgivaren samt drulleförsäkringar för olika produkter som ändå ingår i hemförsäkringen.

För bok över befintliga försäkringar

Du som ska teckna en ny försäkring – för först bok över vilka försäkringar du har i dagsläget. Kanske märker du då att den nya försäkringen i själva verket är helt överflödig?

Sponsrade länkar