Hemförsäkring Moderna försäkringar

Sponsrade länkar

Den som väljer en hemförsäkring från Moderna försäkringar bör känna till att Moderna försäkringar anpassat sitt försäkringsutbud till försäkringstagare bosatta i lägenhet – antingen hyresrätt eller bostadsrätt.

Sponsrade länkar

Moderna försäkringar erbjuder ett grundskydd av standardmodell som omfattar egendomsskydd, reseskydd, ansvarsskydd, överfallsskydd och rättsskydd. Därutöver kan man som försäkringstagare komplettera grundskyddet med olika tilläggsförsäkringar, t.ex. ett utökat bostadsrättsskydd för bostadsrätter i föreningar som inte fastställt kollektivt egendomsskydd i stadgarna. Dessutom finns särskilda tilläggsförsäkringar som ger skydd mot ytskiktsrenoveringar som du själv utfört – med andra ord får du ersättningar för specifika renoveringar som det vanliga grundskyddet inte skulle täcka. Kostnaden för denna typ av tilläggsförsäkringar är marginell och uppgår endast till ett par hundralappar om året.

Övriga tilläggsförsäkringar från Moderna försäkringar

Förutom de bostadsrättsspecifika tilläggsförsäkringar som påtalas i det föregående erbjuder Moderna försäkringar en standarduppsättning tilläggsförsäkringar såsom allriskskydd, avbeställningsskydd, golfförsäkring, småbåtsförsäkring och olycksfallsförsäkring. Moderna försäkringars utökade reseförsäkring är en av de mest omfattande på marknaden i det att den innehåller höga ersättningsbelopp vid skada och stöld. Innan du tecknar en hemförsäkring från moderna försäkringar bör du emellertid betänka följande:

Sponsrade länkar