Jämför bilförsäkringar

Sponsrade länkar

Att jämföra priserna på olika bilförsäkringar är särskilt viktigt; du kan enkelt göra en prisjämförelse på bilförsäkringar online. Men tänk på att jämförelsen haltar på flera punkter.

Sponsrade länkar

Antalet prisjämförande sajter som gör prisjämförelser på bilförsäkringar har ökat lavinartat under den senaste tiden. Som potentiell försäkringstagare finns det emellertid flera anledningar att jämföra olika försäkringspremier manuellt istället för att ty sig till de prisjämförande sidorna. Anledningarna kan i första hand summeras enligt följande:

Svårt jämföra billiga bilförsäkringar

I skrivande stund är det svårt att jämföra billiga bilförsäkringar – detta med anledning av att man aldrig vet vilket försäkringsbelopp man får ut vid en eventuell olycka. Somliga försäkringsbolag är snåla med utbetalningar; exempelvis kan de utkräva dig på kvitton som intygar att fordonet är servat, dra av för dåliga mönsterdjup på däcken och debitera en straffavgift ifall bilens miltal skulle överskrida den körsträcka du angivit i samband med att du tecknade försäkringen. De etablerade försäkringsbolagen är i regel mera generösa i sina bedömningar än uppstickarna som lockar kunder med hjälp av låga försäkringspremier.

Sponsrade länkar