Billiga bilförsäkringar

Sponsrade länkar

Oavsett vilket försäkringsbolag du väljer finns det en handfull sätt att reducera priset på din bilförsäkring. Ibland kan du emellertid behöva byta försäkringsbolag för att hitta billigaste bilförsäkringen.

Sponsrade länkar

Jakten på billiga bilförsäkringar har tilltagit på den svenska försäkringsmarknaden – i synnerhet efter att olika prisjämförande sidor – med Compricer.se i spetsen – erbjuder sig att sovra bland alla billiga bilförsäkringar i syfte att reducera försäkringspremierna för sina kunder. Som försäkringstagare kan du alltid sänka din premie genom följande åtgärder (glöm inte att påpeka att du genomfört åtgärderna för ditt försäkringsbolag):

Billigaste bilförsäkringen varierar

Tänk på att det bolag som erbjuder den billigaste bilförsäkringen varierar från kund till kund – och från bilmodell till bilmodell. En del försäkringsbolag är specialiserade på vissa bilmärken, medan andra har högre grundpremier som sjunker snabbt när du tecknar fler försäkringar hos samma bolag. Sist men inte minst – lita inte fullt på de resultat du får upp via prisjämförande hemsidor. Dessa tar nämligen inte hänsyn till försäkringsbolagens olika mängdrabatter.

Sponsrade länkar