Bilförsäkring Toyota

Sponsrade länkar

Den som köper en fabriksny Toyota bör överväga att teckna en särskild bilförsäkring med särskilda förmåner för den som äger en Toyota.

Sponsrade länkar

Toyota tillhandahåller själv – i likhet med de flesta andra bilmärken – landets officiella Toyotaförsäkring. Genom att teckna denna särskilda märkesförsäkring kan du som köper en ny Toyota undvika självrisk vid djurkollision och skadegörelse, erhålla hela tio års maskinskadeförsäkring och helt slippa självrisken ifall någon stjäl din larmade Toyota. Tänk på att den generösa maskinskadeförsäkringen enbart gäller för nya Toyotabilar som köpts på Toyotas märkeshallar i Sverige.

Toyota bilförsäkringar – andra bolag

Toyota har idag ett mycket högt anseende på nybilsmarknaden och många försäkringsbolag, som traditionellt sett inte erbjuder märkesförsäkringar till Toyota, gör det nu på löpande band. Av denna anledning är sannolikheten stor att fler försäkringsbolag än de som nämns i det följande erbjuder försäkringar till Toyota:

Det är oftast billigare att teckna en märkesförsäkring till Toyota än att teckna motsvarande försäkring via ett ospecificerat försäkringsbolag. Tänk dock på att skyddet egentligen inte varierar så mycket mellan bolagen, förutom att märkesförsäkringen garanterar att eventuella reparationer görs med originaldelar. Ospecificerade bolag kan istället hänvisa till närmaste bilverkstad, medan Toyotaförsäkringen garanterar reparation hos märkesspecialist.

Sponsrade länkar