Aktsam bilförsäkring

Sponsrade länkar

Aktsam riktar in sig mot medelinkomsttagare – bland bilförsäkringar kommer detta särskilt till uttryck genom att försäkringsbolaget prioriterar vanliga bilar.

Sponsrade länkar

Aktsam erbjuder ett förmånligt grundskydd – i synnerhet om du kör en vanlig bilmodell. Den som däremot är ute efter att skräddarsy sin bilförsäkring genom att teckna olika tilläggsförsäkringar bör se sig om efter ett annat försäkringsbolag – t.ex. Folksam eller Trygg Hansa. Den som däremot vill teckna ett billigt grundskydd i form av en trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring har mycket att hämta hos Aktsam. Premierna är låga, så länge du inte efterfrågar en udda entusiast försäkring eller helförsäkring med maskinskadetillägg för en bil som körs bortåt 10 000 mil om året.

Grundskydd utan djurkollision

Som försäkringstagare bör du tänka på att Aktsams grundskydd inte omfattar djurkollision – Aktsam betraktar, till skillnad från många andra försäkringsbolag, djurkollision som ett extra försäkringstillägg. Detsamma gäller för hyrbilsskydd. Du som tecknar hyrbilsskydd bör vidare tänka på att Aktsam endast ersätter 78 procent av hyrbilskostnaden; ifall din bil är inne på reparation under flera veckor medför hyrbilen en hög kostnad för din privatekonomi – trots försäkringen.

Aktsam bilförsäkring – rabatterat pris

Du som har en hemförsäkring hos Aktsam har rätt till en reducerad försäkringspremie för din bilförsäkring. I samband med att du räknar ut din bilförsäkringspremie online tar programmet automatiskt hänsyn till eventuella mängdrabatter. För att erhålla maximal rabatt kan det dessutom löna sig att förhandla om försäkringspremien via telefon.

Sponsrade länkar