Bilförsäkring Saab

Sponsrade länkar

Saab har under de senare åren sålt dåligt – och märkets framtid anses av experter stå i ovissa händer. Av denna anledning kan det vara särskilt viktigt att teckna en märkesförsäkring.

Sponsrade länkar

Saab erbjuder en märkesspecifik försäkring med snabb hjälp och generös krisjour. Ytterligare information om den märkesspecifika Saabförsäkringen återfinns på försäkringens officiella hemsida (saabforsakring.se). Här kan du såväl teckna en ny försäkring till valfri ny Saab som anmäla skada.

Märkesförsäkring till Saab – ett klokt val

Trots att Saab fortfarande är en vanlig bil på svenska vägar finns det all anledning att anta att så inte kommer att vara fallet i framtiden. Ifall Saab skulle gå under – eller flyttas till utlandet i sin helhet – kommer utbudet av reservdelar och auktoriserade verkstäder successivt att sjunka. Den som köper en ny Saab idag kommer sannolikt inte att stöta på problem under kommande femårsperiod. Den som tecknar en märkesspecifik försäkring idag – och behåller försäkringsskyddet oförändrat under en längre tid – har fortfarande möjlighet att erhålla originaldelar och service hos auktoriserad verkstad. Det enda undantaget skulle vara ifall försäkringsbolaget säger upp försäkringen; något som dock är högst ovanligt.

Märkesförsäkringar till Saab från andra bolag

Folksam och Moderna försäkringar är försäkringsbolag som erbjuder märkesförsäkringar till olika Saabmodeller. Tänk dock på att det kan vara svårt att teckna märkesförsäkringar för äldre Saabbilar med turbofunktion i original; reservdelar till dessa är redan nu svåra att få tag på. Även på hemmaplan i Sverige.

Sponsrade länkar